Jeg vil gjerne få ønske velkommen til bloggen vår. Nå er det vel sikkert ikke så fryktelig mange som vil titte innom her nå, men jeg håper jo at vi etter hvert vil få noen lesere.

Planen er å skrive litt om hverdagen i Steiro Zoo, og plusse på med noen artikler i ny og ne. Dyr og mental helse er nok temaene som kommer til å gå igjen mest, men jeg liker å drive med håndarbeid, så om jeg jeg lager noe, så deler jeg gjerne det også. Kanskje dukker det opp andre temaer fra tid til annen, hvem vet.

Grunnstammen, altså presentasjonssider om dyr og folk, her på bloggen er ikke helt ferdig, men jeg ble litt for utålmodig etter å starte selve bloggingen. Jeg vil derfor fylle ut etter hvert som jeg får skrevet ferdig. Jeg har også laget en facebookside for bloggen, https://www.facebook.com/steirozoo, og vil informere der når jeg legger ut noe nytt. Jeg håper noen vil legge igjen en liten kommentar, er jo veldig koselig å høre hva folk synes.

Dagen i dag har gått stort sett som den pleier. Dvs, OL er jo litt ekstraordinært, men må sees like fullt. Mange av rutinene våre er nokså like hver dag. Dersom Ayla står opp sammen med meg, går vi ut på en liten do tur. Deretter mates kattene, og til slutt får Ayla sin frokost. Jeg bruker så et par timer på å få kroppen i gang, og så er det ut med Ayla. Vi går enten en tur, eller så leker hun med bestevennen Spike. I dag ble det leking. Muffi, Lynx og Copy hang også med på lasset, som de ofte gjør. Bikkjene raste rundt i snøen, og herjet med hverandre. Kattene ble også dratt med i dragsuget fra tid til annen. Det er så moro å se dyra kose seg og leke. Ayla er skikkelig tøff i trynet når hun lekeslåss med Spike, og lager en hel masse spetakkel. Spike er en god del større enn henne, men hun er råkjapp, og tar han faktisk igjen opp bakken. Jeg fikk knipset noen bilder ute, håper dere synes det ser like morsomt ut.

DSC_5234-2

«Selv om du er større, er jeg tøffere»

DSC_5228-2

«Hah! Jeg vant!»

DSC_5261-2

«Her kommer jeg!»

DSC_5282-2

«Hmm, ble det av dama, tro?»

DSC_5267-2

«Nå kommer jeg og tar deg»

DSC_5236-2

«Hvis jeg sniker meg forsiktig, oppdager bikkjerampen meg da?»

DSC_5238-2

«Var det regn jeg kjente?»

Mens vi var ute, koste Will seg i kjent stil.

DSCF3584-2

«Ut? Næsj, det er for laverestående idioter uten vett og sunn fornuft!»

5 Responses to Velkommen til stort og smått

  • Nå har jeg lest så mye at jeg har vondt i øynene. Men så moro å lese da! Bloggen er lagret, og vi gleder oss til nye innlegg. 🙂

    Håper dere har det bra, store og små, tobente og firbente. <3

    • Åh så koselig, Hannah. Jeg visste ikke at du hadde laget egen blogg til Torkel, så jeg skal titte og snike på nydelige vofsen.

  • Trodde ikke jeg noen gang skulle lese, for ikke å si kommentere en blogg. Ikke noe for gamle gubber. Din er et unntak! Interessant å lese om gamle og nye kattehistorier, jeg vil garantert følge med. Vofferten er et morsomt ord. Det frister en gammel hundehater til å følge med. Ok, søtt dyr, men mer en katt etter mitt syn.

    • Haha, morsomt å få gamlefar til å følge med i tiden 😛 Og nå kan du ikke skryte på deg å være hundehater lenger heller, når du har blitt observert kosende med to bikkjer på under et år…hihi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om Steiro Zoo
I et blått hus i Hølen bor vi, Lene (meg) og Marianne, med alle dyrene våre. I denne bloggen kan du bli kjent med disse dyrene, og med oss på to bein. Siden vi begge sliter med psykiske utfordringer, vil noen innlegg også handle om dette. Jeg håper du vil trives sammen med oss :)
Facebook
Arkiv
Linker