Når man får penger på kontoen, bare MÅ man bruke litt på dyrene. I hvertfall her i huset. Denne gangen var det i hovedsak kattene som skulle skjemmes bort litt. Jeg rota meg borti nettbutikken 4pets.no her en natt, og plutselig var jeg en drøy tusenlapp fattigere. Sett sånn… merkelige greier. Pakken kom i går, og vi har kost oss med å teste ut noen av tingene.

Lekkert hus, men hvordan er kvaliteten?
Det første jeg fant var dette stilige huset. Jeg er veldig glad i både smijern og den typen mønster som er på huset, pluss at trekket på putene matcher kloremøblet vi har i stua. Prisen på 350,- var jo også bra for en sånn type ting, så jeg klarte ikke å dy meg.

DSC_5448-2

Venus tester huset: «Joa, behagelig nok, dette.»

Selv om huset er veldig fint å se på, så må jeg innrømme at det ikke helt levde opp til forventningene. Det var for så vidt enkelt å sette sammen, når vi bare klarte å presse noen deler på plass. Det førte til at en puteholder, som i utgangspunktet var bøyd feil, knakk av.

Før trappen ble montert, vippet huset, men trappen rettet om det aller meste. Putene passet dårlig der de skulle ligge, og vi måtte vri og vende en del for å finne den beste tilpasningen. Sånn bortsett fra disse utfordringene underveis, virker huset faktisk solid nok til å tåle kattene. Det har blitt testet med litt herjinger, og står fortsatt. Man får det man betaler for, og for den prisen synes i hvertfall kattene at vi har gjort et godt kjøp. Dessuten, mor synes det er veldig flott.

DSC_5452-2

Muffi syntes takterrassen hadde fin utsikt, og skuler stygt på de som måtte prøve å snike seg opp trappa.

Rosa tunnel og fjærpinne = spinnvill Muffi
Den andre tingen vi fikk testet ut i går kveld, var en rosa leketunnel. Den var vi veldig fornøyde med. Det virker å tåle røff behandling, og jeg liker veldig godt at den er enkel å pakke sammen. Det er knapper i den ene enden og hemper i den andre, og disse har faktisk to funksjoner. Man kan bruke dem til å flatpakke tunnelen, eller så kan man feste flere tunneler sammen. Visstnok finnes det kuber man kan feste også, for å lage vinklede systemer, men disse har de ikke i nettbutikken.

Muffi var den som umiddelbart falt for den rosa tunnelen. Så fort jeg åpnet den og slang den på gulvet, var hun på vei gjennom. Hun syntes den var storveis å ramle rundt inne, og hun dro med seg flere andre. Til og med gamlemor Venus tok seg et par turer gjennom. Ayla, derimot, syntes tunnelen var skummel, og var overhodet ikke interessert i å prøve, noe som lover dårlig for hennes agilitykarriere.

Vi tok frem en fjærpinne, og koste oss med å få Muffi til å vise oss hvor mange måter det faktisk går an å forsere en tunnel på. Ennå har hun sikkert spart noen særs akrobatiske varianter til en annen gang.

DSC_5499-2

Muffi sniker på fjærpinnen jeg vifter med i enden av tunnelen.

DSC_5472-2

«Går an å kul’n her, også, Mutter’n»

DSC_5478-2

«Maha, ta den, din fjærpinne!»

Her er en liten sammenklippet video av Muffi som storkoser seg med å drepe fjærpinnen inni tunnelen:
(beklager blinkinga i videoen, det Marianne som knipser med blitzen)

Nå er tunnelen slått sammen. Vi skal bare ta den frem innimellom, slik at den ikke mister sin magi. Også er det veldig morsomt å kunne være der hver gang noen flipper totalt, innpakket i rosa.

Må vise et par bilder av denne gamle damen på 14 år, som helt glemte sin alder da hun fikk fatt på fjærpinnen:

DSC_5501-2

Er fres i gamla ennå, gitt.

DSC_5502-2

«Tunga rett i munnen nå, Venuspusen min.»

Vi har kjøpt flere andre morsomme ting også, som kom i den samme pakken, men de har vi ikke testet ut ennå. Vi skal selvsagt fortelle om det når vi kommer så langt.

Ha en strålende mandag 🙂

 

6 Responses to Ny soveplass og ny leketunnel

 • Ah det huset har jeg siklet på flere ganger når jeg har vært på katteutstilling. Der er jo ofte enkelte varer ytterligere satt ned også, så jeg har sett det innmari billig. Sist gang endte jeg dog opp med et rååååååsa hus i teddystoff, til prinsesse Chloe.

  Rosa tunell fikk jeg lyst på. MANGE. Så kan vi kople dem sammen til en kjempetunell rundt hele stua! Det hadde vært noe det *skrive på ønskeliste*

  Fine bilder av nydelige puselusker <3

  • Har du sett den senga i samme serien som huset? Skikkelig prinsesseseng, akkurat passende for Chloe 😀
   Tunnelen var faktisk innmari fin, og jeg synes 100,- var en kjempegod pris også, så da måtte vi jo prøve.
   Du må legge ut en ønskeliste for katter og hunder på bloggen din, da vettu. Regner med at flere av dem har bursdag før deg, for det er jo en stund til, om jeg ikke surrer veldig.

   • Nei, tror ikke jeg har sett andre varianter av akkurat den sengen før. Men jeg har heller ikke sett etter det. Skal jo eeegentlig ikke handle :p

    Ja kanskje jeg skulle lage «ønskeliste». Windowshopping!

  • I *still* don’t know how we made it in time. It’s like Winston Wolf in Pulp fiction: &#t702;Tha8—s thirty minutes away. I’ll be there in ten.”Alas, the Carl’s Jr. is not far, but not in the mall. You’re stuck with a Wendy’s for your burgers.

 • Hvis ikke du har sett på den, så gjør det, den er laget med Chloe som målgruppe, tror jeg 😛
  Ikke handle? Mjæh, Marianne dansa ikke akkurat jenga da jeg fortalte at jeg hadde svidd av tusen spenn, men hun kan bare ti still. Du skulle sett alt det hun «bare MÅTTE kjøpe» til dyrene.

  • Enhorabuena!!! Me alegro muchisimo de que todo el trabajo, el empeño y las buenas maneras que pones en tus proyectos den sus frso2u&#8t30;¡ya era hora! Ya sabes donde me tienes para lo que sea… Un besazo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om Steiro Zoo
I et blått hus i Hølen bor vi, Lene (meg) og Marianne, med alle dyrene våre. I denne bloggen kan du bli kjent med disse dyrene, og med oss på to bein. Siden vi begge sliter med psykiske utfordringer, vil noen innlegg også handle om dette. Jeg håper du vil trives sammen med oss :)
Facebook
Arkiv
Linker