I dag har det vært aldeles nydelig vær, sol og varmt. Det har både bikkjer og pusekatter utnyttet til fulle, og kost seg med å varme pelsen. Da vi gikk ut, kom også nabo-Spike ut, og det ble en improvisert playdate for han og Ayla. De to elsker å leke sammen, og det ser ofte veldig brutalt ut. Ayla liker å bruke Spike sine kinn som draleker, men han lar henne få lov, så da er det vel ikke så voldsomt som det ser ut til.

Her er et aldri så lite bilderas med hunder i vill lek:

DSC_5768-2

 

DSC_5777-2

 

DSC_5779-2

 

DSC_5786-2

Skal vi melde oss på «Skal vi danse»?

 

DSC_5778-2

 

DSC_5794-2

 

DSC_5795-2

 

DSC_5796-2

 

DSC_5797-2

 

DSC_5815-2

 

DSC_5828-2

 

Jeg fikk filmet «ungene» litt, også. Ikke alltid like enkel oppgave, med hunder som skifter retning på en femøring, men man ser da at de har det moro. Ja, hører det og, for den saks skyld, Ayla er veldig vokal i leken sin.

)

Plutselig satte begge de to vokterbikkjene i gang gneldringa. Noen var på vei i vår retning. Ut av skogen kom en av de hundene Ayla ofte møter på tur, Cairn terrieren Felix, sammen med sin matfar og lille menneskebror. Felix er en voksen kar, som ikke gidder å bli med på Aylas krumspring, men har synes hun er artig å se på. Pluss, han er jo gutt, må vite, og selv kastrerte jenter er verdt å titte ekstra på.

Fine Felix:
DSC_5844-2

 

Det var ikke bare vofferter som koste seg ute. Til og med en drama queen dro fløffen sin ut av katteluka i dag. Jeg har billedbeviset:

DSC_5852-2

Når en prinsesse er ute for første gang siden før jul, er hun IKKE interessert i å bli påtvunget guttelus, ellers takk!

 

Ha en strålende onsdagskveld 😀

 

4 Responses to Playdate i vårsol

  • Hunder som leker er moro, selv om det både ser og høres veldig dramatisk ut noen ganger 🙂

    • Ja, det er kjempegøy underholdning for oss på to bein, men bikkjene er noen råskinn, de tåler utrolig mye. Er nesten så jeg får vondere bare av å stå og se på, enn de får av å bite hverandre i øret 😛

  • Rett som det er blir jeg rent bekymret, når jeg ser bikkjene her leke. Da er det mye krefter, lyd og bevegelse. Jeg har lagt merke til at dersom en av dem en sjelden gang biter for hardt, så er de flinke til å både gi og ta de andres signaler. De har nok mer kontroll enn det ser ut til, har jeg funnet ut. Ellers hadde det blitt mye mer skader enn det er :p

    Vi nyter også vårsolen, og ønsker oss mer !!

    • Ja, vi har heldigvis også lært å akseptere at dyra som regel bråker mer enn de skader. Med kattene kan jo pelsen flagre og alle vet jo hvor dødelig skadet en fornærma katt kan høres ut, men det er sjelden vi ser blod. Og husregelen her i huset er: Så lenge det ikke flyter blod, så får dere ordne opp sjøl 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om Steiro Zoo
I et blått hus i Hølen bor vi, Lene (meg) og Marianne, med alle dyrene våre. I denne bloggen kan du bli kjent med disse dyrene, og med oss på to bein. Siden vi begge sliter med psykiske utfordringer, vil noen innlegg også handle om dette. Jeg håper du vil trives sammen med oss :)
Facebook
Arkiv
Linker