(Lynx vil gjerne presentere alternativ mat for gastronomisk kultiverte katter)

Krokodiller

DSC_6006-2

Mammaene har en hel drøss med kattebøker, og i en av dem leste jeg noe som ga meg litt hakeslepp: Katter har ikke smaksløker for søtt?!? Makan til sludder og pølsevev! Det er klart vi kan smake søtt. Hadde vi ikke kunnet det, hadde jeg gått glipp av snadder som disse krokodillene, for det er søte saker, men akk så nam. Og om det skulle være noen tvil: De oransje er best!

One Response to Lynx’ matspalte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om Steiro Zoo
I et blått hus i Hølen bor vi, Lene (meg) og Marianne, med alle dyrene våre. I denne bloggen kan du bli kjent med disse dyrene, og med oss på to bein. Siden vi begge sliter med psykiske utfordringer, vil noen innlegg også handle om dette. Jeg håper du vil trives sammen med oss :)
Facebook
Arkiv
Linker