Heidi har en konkurranse gående på bloggen sin der man kan vinne enten en veske eller hundemat. Jeg sliter litt med å velge hvilken premie jeg skal gå for. Jeg synes veska var veldig tøff, selv om jeg nok kanskje ville ha fjernet litt bling, og ser ut til å være passe størrelse for meg, men jeg bruker ikke veske så ofte. Hundematen er akkurat den jeg hadde tenkt til å prøve på Ayla etter hvert. Jeg hadde ikke hørt om dette merket, noe som var en smule flaut, jeg trodde jeg var nokså oppdatert når det gjaldt dyreprodukter. Jeg oppdaget det nettopp på bloggen til Heidi, der jeg også kunne lese litt mer om fôret og mye annet om hunder og mat. Heidi har gjort mye research, og det drar jeg nytte av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om Steiro Zoo
I et blått hus i Hølen bor vi, Lene (meg) og Marianne, med alle dyrene våre. I denne bloggen kan du bli kjent med disse dyrene, og med oss på to bein. Siden vi begge sliter med psykiske utfordringer, vil noen innlegg også handle om dette. Jeg håper du vil trives sammen med oss :)
Facebook
Arkiv
Linker