I april hadde Heidi en konkurranse på bloggen sin, og der var jeg så heldig at jeg vant en kjempestilig veske. Fordi jeg somla noe voldsomt med å få sendt adressen min til Heidi, så fikk hun ikke sendt den før nå nylig, og i dag kom det en pakke i posten. Veska var minst like fin i virkeligheten som på bildet, og jeg gleder meg til å bruke den. Den er i svart fløyel, og jeg elsker fløyel (jeg er generelt glad i «gammeldagse» stofftyper, som fløyel, blonder og jacquard). Denne vesken var midt i blinken for meg, så tusen hjertelig takk, Heidi 😀

Jeg hadde en finfin plan om å fleipe om veskehunden min, ved å putte Ayla i den flotte veska og ta bilder. Meeeen, modellen min hadde andre planer:

DSC_6434-2

«Oppi med seg, lille snupp»

DSC_6436-2

«Neh, det kan du bare glemme, mutter’n!»

DSC_6439-2

«Please da, elsklingen, du skal få nam hvis du sitter»

DSC_6442-2

«Ja, også var det denne nammen da, jeg sitter for pokker!»

DSC_6455-2

Etter litt diskusjon, fikk modellen formidlet at å sitte i veske var under hennes verdighet, og hun gikk kun med på å sitte bak. Etter en kjapp lønnsutbetaling, ble både modell, redaktør og fotograf fornøyde 🙂

 

One Response to Jeg vant!

  • Hehe, det var noen interessante og morsomme uttrykk Ayla hadde i ansiktet (spesielt nr 3)
    Morsomt med slik serie av bilder 🙂

    Flott at du likte vesken 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om Steiro Zoo
I et blått hus i Hølen bor vi, Lene (meg) og Marianne, med alle dyrene våre. I denne bloggen kan du bli kjent med disse dyrene, og med oss på to bein. Siden vi begge sliter med psykiske utfordringer, vil noen innlegg også handle om dette. Jeg håper du vil trives sammen med oss :)
Facebook
Arkiv
Linker