Kiwi

DSC_6504-2

«5 om dagen» er et uttrykk jeg støtt hører og leser. Det er noe greier menneskene har funnet opp for at man skal være sunn. Det betyr visst at man skal spise fem grønne ting hver dag (eller noe sånt). Nå er jo vi katter sunne så det holder, helt uten hjelp fra merkelige regler, men det betyr jo ikke at vi ikke kan nyte ting som smaker godt, selv om de tilfeldigvis er grønne. Kiwi smaker overraskende godt, til tross for grønnfargen. Søtt og friskt, og har du ikke is tilgjengelig på en varm dag, er kiwi en god erstatning. Bare pass på å holde deg til den myke delen, skallet utenpå er hårete og ekkelt.

sign

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om Steiro Zoo
I et blått hus i Hølen bor vi, Lene (meg) og Marianne, med alle dyrene våre. I denne bloggen kan du bli kjent med disse dyrene, og med oss på to bein. Siden vi begge sliter med psykiske utfordringer, vil noen innlegg også handle om dette. Jeg håper du vil trives sammen med oss :)
Facebook
Arkiv
Linker