Tomatpuré

DSC_6424-2

I dette innlegget presenterte jeg dere for tomater, og nevnte at mye godt kan lages av de røde, runde greiene. Vel, en av de gode tingene er tomatpuré. Nå veit ikke jeg helt hvordan de får tomatene til å bli til den puré-gørra, men resultatet er helt knall. Og som med så mye annet, så kan det spises både alene, slik jeg gjør på bildet, eller i andre ting, som på pizza (rundt brød med masse godt og ost på) eller i spagettisaus (lange, tynne tråder laget av gudene vet hva). Anyway, tomatpuré har litt mer smak enn tomatene alene (tror noen må ha tilsatt et eller annet), og egner seg derfor best når det ikke er altfor varmt. Føler dog jeg må advare: Ikke bli sjokkert om du driter knallrødt, det er helt normalt etter et måltid med denne lekre guffa 😀

sign

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om Steiro Zoo
I et blått hus i Hølen bor vi, Lene (meg) og Marianne, med alle dyrene våre. I denne bloggen kan du bli kjent med disse dyrene, og med oss på to bein. Siden vi begge sliter med psykiske utfordringer, vil noen innlegg også handle om dette. Jeg håper du vil trives sammen med oss :)
Facebook
Arkiv
Linker