Vi har vært på noen fine turer i påsken. Vi har holdt oss mest i skogen, og i det fine været som har vært denne uka, har det virkelig vært deilig å bevege seg utendørs.

Forrige lørdag tok vi med oss Ayla ut i skogen for å «trene» spor. Muffi bestemte seg for å henge seg på. Vi trener på vår egen måte, hvor en av oss «går seg vill», og så skal Ayla, med den andre på slep, finne den som har rotet seg bort. Hun elsker det, og blir helt propell når hun skjønner hva vi skal, og elsker pannekaka som er fast finnerlønn. Innimellom sporingene koste vi oss blant blåbærlyng og trær.

Muffi koser seg i skogen

Har mamma noe godis, tro?

Tvangsposering

Ayla har virkelig kost seg hittil i påska med vennene sine. Jeg synes det er så stas å si at hun har vennekrets 😀 Seriøst så synes jeg det er utrolig fint at hun har noen nære venner hun tilbringer mye tid sammen med. Hun ser ut til å blomstre når hun kan leke med hunder hun er glad i og trygg på, og jeg synes det er viktig at hun har regelmessig omgang med artsfrender. Det er liksom bare så mye jeg som menneske kan bidra med sosialt, et menneske kan aldri erstatte sosialt samvær med noen som snakker samme språk som henne selv.

I starten av påska kom endelig Miss Chevy tilbake til hytta si utenfor Hølen. Ayla har jo sjekket hver gang vi har gått forbi i hele vinter, og nå fant hun det hun lette etter.

Pappa’n til Chevy har godbiter, og da sitter jo snille piker pent og venter.

Jammen meg fant vi ikke Mini også på slutten av en tur. Ayla er den med tunga ut, om noen skulle være i tvil. Det er mange som har lurt om de er søstre.

En playdate med kompisen Amigo har Ayla også fått tid til i påskeuka. Mamma’n til Amigo overrasket oss tobeinte med et gult og godterifylt påskeegg, og Amigo selv hadde med en skikkelig påskepakke til venninna si, fylt med masse snack og en gummikylling.

Her var det mye å fråtse i for en godtemums som Loppa 😀

Etter at påskegavene var åpnet, og siklet på av både to- og firbeinte, ble det full rulle i snøen for de to pelsbefengte smårampene. Her er et aldri så lite bilderas, for jeg klarte ikke å velge ut bare noen.

 

Man har i hvert fall blikket i orden

En liten innlagt nussepause må man ha

Tunga rett i munnen nå, Amigo

En real trynings, ser det ut til

Den knekken i hoftene i nærheten av ei tispe er vel kjent for de fleste med hannhund, vil jeg tro 😛

Noen ganger er de morsomste bildene de som absolutt ikke er vellykkede på noen som helst slags måte. Midt i lekestunden så dukket brått lillesøstera til Cujo opp, gitt:

Hele Steiro zoo ønsker alle en riktig god fortsatt påske!

 

 

4 Responses to Påskehund med venner

 • Fine bilder av lykkelige hunder ! 🙂 Det er helt sant det du sier med å omgåes artsfrender. Samtidig er det jo ikke det å skulle hilde på alle fibenta man møter som skaper godt sosialiserte og tilfredse hunder, det er jo nettopp den trygge gode faste omgangskretsen med allrighte bikkjer.

  Mens jeg er her vil jeg gjerne takke for all støtte, og varme ord, i forbindelse med at vi mistet Frisbee’n vår. Jeg vet du også ble lei deg. Selvom jeg ikke liker at du er lei deg, så er det på en måte godt at andre utenom helt nær familie er litt lei seg også. At han gjorde slik inntrykk på noen, at han lever videre, ikke bare i mine minner, men at det flakser Frisbee-minner rundt ellers også. Så takk <3

  God påske til deg og dine <3 Hilse kona !

  • Selvsagt ble jeg lei meg da du mistet Frisbee. Jeg ble lei meg for at jeg gikk glipp av et siste besøk av den beste hunden jeg vet om, og jeg ble fryktelig trist på dine vegne, for jeg vet hvor viktig han har vært for deg, spesielt i vanskelige stunder. Alle skulle fått muligheten til å ha en Frisbee, men bare du vant lotteriet. Jeg føler jeg vant trøstepremie, som også fikk bli treffe han, og oppleve han på nært hold. Jeg kommer aldri til å glemme han, han var en virvelvind.

   Skal hilse tilbake fra kona.

   PS: Sjarmerende avatar du har her nå 😛

   • Haha det er til den gamle e-post adressen.. annet ikke hvorfor jeg plutselig skrev inn den… men men :p

  • उसीदिन मैं ऊ0 ¤ाउ&#23à6;गा हाथ जिसदिन -तुम मेरे होठों पे दुआ बन के आओगे ।जान जाओगे तुम "प्रभात "का हाल-जिस दिन उसका चेहरा पढ़ पाओगे ।..बहुत अच्छी रचना

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om Steiro Zoo
I et blått hus i Hølen bor vi, Lene (meg) og Marianne, med alle dyrene våre. I denne bloggen kan du bli kjent med disse dyrene, og med oss på to bein. Siden vi begge sliter med psykiske utfordringer, vil noen innlegg også handle om dette. Jeg håper du vil trives sammen med oss :)
Facebook
Arkiv
Linker