Vårt eneste ekte søskenpar, Will og Spike, rundet 10 år i går! Whoohoo 😀

DSCF1979-2DSCF1695-2

Ikke verst, det, for en diva av ypperste klasse og en enkel sofapotet. Som seg hør og bør med 10 årsdager, så ble også denne feiret med brask og bram. Dvs. masse god mat og partylek. Slik vi alltid feirer store dager i Steiro zoo.

Bursdagen ble feiret på lørdag, med oppfølging på søndag, da alle var for mette for noe annet enn snorking etter servering. Tradisjon tro, så satte vi frem alt for mye mat, etter prinsippet «det må være nok til alle av alt». Konsekvensen av det prinsippet er naturligvis at bursdagsmåltidet som regel varer i et døgn. Meny for dagen var:

 • Torsk
 • Laks
 • Tunfisk på boks
 • Kokt kylling
 • Leverpostei
 • Makrell i tomat
 • Friskies Gold laksepaté
 • Whiskas våtfôr med lam
 • Whiskas våtfôr med kylling
 • Bestevenn våtfôr med oksekjøtt (det eneste Muffi spiser av sånt)
 • Whiskas kattemelk

Alt ble laget ferdig og puttet i skåler før hordene ble sluppet inn på kjøkkenet. Og så var det bare å fråtse i vei.

DSC_8068-2 DSC_8054-2

DSC_8048-2 DSC_8052-2 DSC_8079-2 DSC_8083-2

Ayla fikk litt godmat i en skål, og måtte tilbringe resten av måltidet på armen til de tobeinte gjestene, Vibeke, tante Stine, og her hos onkel Stig. Gitt fri tilgang på all maten, hadde hun sprukket.

Ayla fikk litt godmat i en skål, og måtte tilbringe resten av måltidet på armen til de tobeinte gjestene, Vibeke, tante Stine, og her hos onkel Stig. Gitt fri tilgang på all maten, hadde hun sprukket.

Etter maten skulle det altså vært partylek, men det måtte utsettes til dagen etter, fordi både bursdagspuser og resten av de firbeinte gjestene (minus Ayla) sov. På søndag ble det rus og moro med catnip (kattemynte) på kjøkkengulvet. Vi helte bare en generøs mengde med tørket catnip på gulvet, og lot de som måtte ha lyst komme i feststemning. Først hovedpusene selv:

DSC_8091-2

Will var sånn måtelig interessert. Hun slikka litt rundt på det grønne greiene, men ellers furta hun fordi broren tok opp hele gulvet.

DSC_8117-2

Tørka catnip bare MÅ rulles i.

DSC_8123-2

Når man har rullet seg godt inn, må gulvet slikkes for det som måtte være igjen.

Da bursdagsbarna hadde rusa seg ferdige, satte vi opp døra slik at også andre kunne få more seg. Copy og Lynx er aldri vonde å be:

DSC_8150-2

Copy blir alltid så forvirret over kroppsdelene sine når hun er høy på catnip.

DSC_8181-2

Lynx slet visst litt med å fokusere

DSC_8161-2

Er ikke skikkelig fest uten en slåsskamp 😀

Vi håper alle var fornøyde med feiringen. Vi gratulerer dere begge to, våre to 10-åringer. Vi er veldig, veldig glade i dere, med alle deres særheter, og håper inderlig vi får muligheten til å lage kalas på 15 årsdagen deres også <3

3 Responses to Will og Spike – 10 års bursdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om Steiro Zoo
I et blått hus i Hølen bor vi, Lene (meg) og Marianne, med alle dyrene våre. I denne bloggen kan du bli kjent med disse dyrene, og med oss på to bein. Siden vi begge sliter med psykiske utfordringer, vil noen innlegg også handle om dette. Jeg håper du vil trives sammen med oss :)
Facebook
Arkiv
Linker