I dag var det stor stas å hente posten. Det kom nemlig en grønn pakke, en pakke som Ayla kjenner igjen i det øyeblikket hun ser den. Det var selvfølgelig denne månedens Doggiebag som hadde kommet.

Jeg meldte Ayla inn hos Doggiebag.no i januar i fjor. Jeg husker ikke helt hvor jeg først hørte om tjenesten, men det var på nettet en plass. Doggiebag fungerer sånn at en gang i måneden får man en pakke til hunden sin. Ved innmelding må man velge om man ønsker produkter til liten, medium eller stor hund. Innholdet i pakkene varierer, men den er alltid med minst en leke, noe å tygge på, og andre godbiter. Av andre produkter vi har fått kan jeg nevne en genial børste til å fjerne pels av møbler og klær med (står på listen over innlegg jeg skal skrive), superabsorberende håndkle, sammenleggbar vannskål, samt hygieneprodukter som sjampo og miljøvennlige hundeposer med nedbrytbar poseholder.

Vi har stort sett alltid vært fornøyd med produktene. Alle godbiter er naturlige og har varierende smaker, som struts og hjort. De aller fleste lekene har falt i smak hos Ayla. Et unntak var en rund leke som var alt for stor for munnen hennes. De andre produktene har vi vært kjempeflotte, og de fleste av dem blir brukt jevnlig.

Skal jeg komme med noe negativt, så er det at selv om Ayla selv gjerne ser at pakkene blir stappet fulle av godteri, så blir det litt mye. Hadde vi gitt henne alt som kom i pakkene, hadde hun ikke lenger klart å gå pga overvekt. Noe har vi gitt bort, og resten har samlet seg opp i godteskapet. Nå har det blitt så mye at vi så oss nødt til å ta en liten pause i pakkene. Vi synes det er litt synd, for det er stor stas å få pakker adressert til Ayla i posten. Og det er fryktelig moro å se gleden hennes når hun oppdager at pakken har kommet. Heldigvis kan man pause abonnementet, og selv bestemme hvor lenge, så vi har tatt pause i fire måneder fremover.

Tilbake til dagens leveranse. Jeg synes det er så moro å se Ayla åpne pakken sin, at jeg gjerne vil dele det med Marianne. Og med dere. Derfor gjemte jeg pakken til kona kom hjem fra jobb så hun kunne filme for meg.

«Griseøret», som for øvrig er et veggieøre, ble fraktet over hele huset i 10 minutter etter på, i jakten på det perfekte gjemmestedet. Det fant hun i enden av senga, mellom madrassen og sengeenden, og dyna ble ubønnhørlig dyttet over så ingen skal kunne finne den utenom henne selv. Skatter må gjemmes, må vite 😀

2 Responses to Pakke til Ayla – Doggiebag

  • Hei Lene,

    Takk for hyggelig omtale av DoggieBag, det er koselig å se fine Ayla bli så ivrig over pakken sin 🙂

    Vi forstår at det kan komme litt mye i våre pakker, og ønsker dere velkommen tilbake når dere måtte trenge nye forsyninger <3

    • Så koselig at dere fant veien til vårt lille hjørne av internett 🙂 Vi har bare tatt en pause, vi får så mye moro ut av pakkene, både Ayla og vi, at vi allerede gleder oss til september, når vi får neste pakke 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om Steiro Zoo
I et blått hus i Hølen bor vi, Lene (meg) og Marianne, med alle dyrene våre. I denne bloggen kan du bli kjent med disse dyrene, og med oss på to bein. Siden vi begge sliter med psykiske utfordringer, vil noen innlegg også handle om dette. Jeg håper du vil trives sammen med oss :)
Facebook
Arkiv
Linker