Kjæreste, godeste, og snilleste Ozzy har altså bursdag i dag. Han tar det hele med sin vanlige stoiske ro. Få ting vipper han av pinnen, og bursdager er ikke blant dem. Vi, derimot, synes det er stor stas. På grunn av alt det vonde han var gjennom på nyåret, så var vi slett ikke sikre på at han ville leve til denne bursdagen. Faktisk var vi ganske sikre på at han ikke ville det. Derfor er det ekstra deilig med akkurat denne bursdagen.

oz02-3

Gratulerer så mye med dagen, gutten mi. Vi er veldig glade i deg, du er en ekte gentlepus <3

2 Responses to Gentlepusen Ozzy fyller 9 år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om Steiro Zoo
I et blått hus i Hølen bor vi, Lene (meg) og Marianne, med alle dyrene våre. I denne bloggen kan du bli kjent med disse dyrene, og med oss på to bein. Siden vi begge sliter med psykiske utfordringer, vil noen innlegg også handle om dette. Jeg håper du vil trives sammen med oss :)
Facebook
Arkiv
Linker