For nøyaktig fire år siden, altså 16. mai 2012, ble det født et kattungekull hos en fôrvert i Oslo. Fire små nøster entret verden, og en av dem var Lynx.
Omtrent et halvt år senere valset en grå og lodden fløffball inn i livet vårt, helt uten at vi visste hvor hun kom fra, eller når hun var født. Det var selvfølgelig Muffi, og siden hun og Lynx ble så gode venner, fikk de også dele bursdag. I dag feirer vi dem begge, som utrolig nok har blitt hele fire år. Eller omregnet i menneskeår: 32 år!

Jeg har tittet i arkivet, og fant så mange bilder av disse to ugagnskråkene sammen. Jeg klarte rett og slett ikke å velge, så her kommer et bilderas av to bestevenner, fra de fant hverandre og til de var omtrent halvannet år gamle. Håper dere koser dere nesten like mye som meg 🙂

DSC_4464-2

Pene tenner 😀

DSC_4475-2

DSC_4490-2

DSC_4493-2

DSC_4516-2

Muffi er nykastrert, og hva er da bedre enn å kose med bestevennen sin?

DSC_4520-2

DSC_4541-2

Der det er hjerterom er, det husrom <3

DSC_4646-2

DSC_4682-2

Er koselig å være sammen ute, og.

DSC_4753-2

DSC_5148-2

Synkronoppvisning i snåle sovestillinger?

Kjære Muffi og Lynx
Dere er begge fargerike katter, med store personligheter som krever oppmerksomhet. Dere beriker våre liv med humor og latter, og krydrer hverdagen med fantastisk kreativitet. Livet hadde vært kjedeligere uten hvem som helst av dere, og sammen er dere dynamitt. Vi er så utrolig glade i dere, og gleder oss til all moroa vi vet vi vil få ta del i sammen med dere i fremtiden.

Benytter også anledningen til å ønske alle en riktig god 17. mai, og gratulerer med dagen!

3 Responses to To purrsdagspuser på en gang – igjen :D

  • Så fine de er sammen ?

  • Hipp hurra til Lynx og Muffi!
    En helt fantastisk rød/gul-farge på disse bildene, er den like fantastisk i virkeligheten?

    • Takk 🙂
      Nei, den er nok ikke det, bortsett fra i solskinn. Han er veldig vanskelig å ta bilder av, og det er en stor og omstendelig jobb i Photoshop å få pelsfargen hans realistisk, noe jeg sjelden gidder 😛 Virkeligheten innendørs og i skygge er mer som i headeren, men der gikk jeg bittelitt for langt den andre veien, i hvert fall slik det ser ut på min PC. Men selv om han ikke er like rød i virkeligheten, er fargen hans utrolig flott. Den er dyp og intens, men med litt mer skyggeteppe enn det ser ut til på disse bildene. Jeg får stadig kommentarer om fargen hans. I og med at rasen er såpass uvanlig, så har de færreste sett den før, fordi den finnes kun på somali og på søsterrasen abyssiner. Hadde jeg fått en tier for hver gang folk sier «ååhhh, det var en fin farge!» eller lignende, hadde vi snart vært gjeldsfrie 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om Steiro Zoo
I et blått hus i Hølen bor vi, Lene (meg) og Marianne, med alle dyrene våre. I denne bloggen kan du bli kjent med disse dyrene, og med oss på to bein. Siden vi begge sliter med psykiske utfordringer, vil noen innlegg også handle om dette. Jeg håper du vil trives sammen med oss :)
Facebook
Arkiv
Linker