Will blir, sammen med broren Spike, 10 år om noen dager. Hun er og blir en diva, med alle nykker det medfører. Divaer av denne kaliberen blir ikke våte på pøttene sine, og da er man innepus om vinteren. Will har likevel blitt observert et par ganger snikende langs husveggen (hvor det ikke er noe snø) til verandaen, hvor hun har hoppet opp på rekkverket, hvor det heller ikke var noe snø. Om hun tok feil vei på vaskerommet, og plutselig gikk gjennom katteluka i stedet for å snu og gå tilbake til kjøkkenet, eller om hun virkelig mente å gå ut, det skal være usagt. Vi mistenker det første.

Will2

Sånn tilbringer ekte divaer dagene

Nei, divaer går ikke ut i snø og slaps. De ligger inne, på noe mykt og varmt. Og kjeder de seg, kan de bare sette seg et vilkårlig sted, og sutre og klage til tilfeldige forbipasserende. Hvilket er akkurat det Will bedriver dagene med. Ellers har hun brukt de siste månedene på å perfeksjonere graveegenskapene sine (hvis noen nå gisper høyt av tanken på at divaer bedriver fysisk arbeid; dere er ikke alene, vi sliter fortsatt med sjokket). Hver eneste dag, etter frokost, går Dronningen ned i kjellergangen, der den største av alle overbygde kattedoer bor. Der graver hun lenge og vel, så hun får en haug, minst på størrelsen med Mont Blanc. Oppå denne setter hun seg når gårsdagens kveldsmat skal forlate hennes legeme, trillende ned av det store fjellet hun har bygget. Når hun er ferdig, stiger hun ut av toalettet, og overlater til nestemann å bestige fjellet for å komme videre inn til sanden og mulige doplasser.

Will1

Fra photoshooten vi gjorde

Fra fotobok-presangen: Will er royal så det holder, og da skal selvfølgelig alt være korrekt, ryddig og ordentlig.

Will_bok

Kjære Mamma. Jeg har vel aldri vært den som har vist tydeligst at jeg er glad i deg. Det betyr ikke at jeg ikke bryr meg om deg, men jeg foretrekker ting på min egen måte, og du har ikke bestandig forstått hva det går ut på. Jeg føler dog at du nu i det siste har rettet deg mer etter mine behov, og jeg føler meg derfor nu nærmere deg enn noen gang. Jeg ønsker deg en fortreffelig fødselsdag, og håper du inviterer meg på noe godt i anledning dagen. Hennes Høyhet Will

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om Steiro Zoo
I et blått hus i Hølen bor vi, Lene (meg) og Marianne, med alle dyrene våre. I denne bloggen kan du bli kjent med disse dyrene, og med oss på to bein. Siden vi begge sliter med psykiske utfordringer, vil noen innlegg også handle om dette. Jeg håper du vil trives sammen med oss :)
Facebook
Arkiv
Linker