Ayla fyller 3 år i dag!

Litt uvirkelig, men likevel: Lille Loppa mi fyller altså 3 år i dag. Jeg synes jeg akkurat feiret 2-årsdagen hennes, men her er vi altså; et helt år har gått.

Jeg merker at hun har blitt voksen. I hvert fall på noen måter. På andre er hun fortsatt barnslig, men det er stort sett bare på morsomme måter. Den beste forskjellen er nok at hun ikke blir like fort distrahert. Tidligere kunne det f.eks. ta 15-20 minutter å få henne til å gå på do i hagen, for hun skulle sjekke ut hvert eneste gresstrå, selv om hun sjekket det bare noen timer tidligere. Nå er det stort sett ut, gjøre det som må gjøres, og så inn igjen.

Det har vært utrolig spennende å følge utviklingen fra barn til voksen, og så videre modning. Vi har fått en dypere forståelse for hverandre, hun og jeg. Ofte skjønner hun hva jeg mener selv om hun ikke spesifikt har lært ordene jeg bruker. F.eks. begynte helt på egenhånd å nusse meg hver gang jeg sier «mamma elsker deg» til henne. Hun leser meg som en åpen bok, så godt at det føles nesten som telepati noen ganger. Det er en veldig god følelse å kjenne at vi forstår hverandre så godt, at det går begge veier. Nå tror ikke jeg på magi, men at jeg fikk akkurat Ayla føles som om noe overnaturlig hadde en finger med i spillet. Jeg klarer ikke å forestille meg at jeg kunne ha fått et like nært forhold til en annen hund, selv om jeg rasjonelt vet at jeg sikkert hadde vært like nært knyttet til hvem som helst andre jeg hadde fått. Men jeg tenker at det ikke spiller noen rolle, jeg anser meg som ufattelig heldig som traff så til de grader blink på første forsøk. Og fikk den absolutt beste hunden jeg kunne ha fått.

Nydelige, vakre, gode Lilletrollet mitt

Nydelige, vakre, gode Lilletrollet mitt

Bursdag, ja. Vi tjuvstartet litt på lørdag. Da var vi på den søte, rosamalte kafeen her i Hølen, og spiste årets første is. To kuler pistasj til meg, og en kule vanilje til Ayla. Hele kula gikk ned i det stedet Ayla anser som det tryggeste stedet å oppbevare noe verdifullt, nemlig magen hennes. Vel, nesten hele, hun hadde is på haka i et par timer etterpå, for det var litt vrient å få all isen ut fra hver krik og krok i begeret 😛

I dag, på selve bursdagen, så skal jeg gjøre ekstra stas på jentungen. På grunn av skaden i leggen, så blir det ingen tur for oss to i dag, men hvis Marianne rekker det etter jobben, så tar de to seg en ruslings. For meg og Loppa blir det lek i hagen, om været holder (i går snødde det i 11 varmegrader), og masse moro inne. Vi skal leke masse, spille noen spill, og kose oss med utfordringer for både huet og kroppen. Og masse kos, selvfølgelig. Mye mer tid enn vanlig skal brukes på Ayla akkurat i dag, en spesiell Ayla-dag, og jeg gleder meg.

Gratulerer med dagen, lille gullet mitt. Jeg elsker deg med alt jeg har <3

2 Responses to Besteste vofferten har bursdag!

  • Hipp hurra for Ayla! Gi henne litt kos fra meg også, og en flørtende boff fra Nairo 😉

    • Det skal jeg gjøre, bare hun våkner litt igjen. Nå er hun sliten, for vi har akkurat kommet inn etter å ha lekt en halvtime i hagen med en kaninleke hun elsker 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om Steiro Zoo
I et blått hus i Hølen bor vi, Lene (meg) og Marianne, med alle dyrene våre. I denne bloggen kan du bli kjent med disse dyrene, og med oss på to bein. Siden vi begge sliter med psykiske utfordringer, vil noen innlegg også handle om dette. Jeg håper du vil trives sammen med oss :)
Facebook
Arkiv
Linker